Tekenwedstrijd kerststal Aarle - Poppel

4 december, 2018

Hoe ziet jouw kerststal eruit?

Tekenwedstrijd kerststal Aarle/Poppel voor kinderen van 2 – 12 jaar

Op heel veel plaatsen komt in de kersttijd weer een stal te staan. In heel veel huizen, maar ook buiten, zoals bijvoorbeeld in onze buurt Aarle-Aarledijk in Poppel. Vaak lijken ze op elkaar, maar vaak ook niet. Dat vinden wij wel leuk!

Wij zijn benieuwd hoe jouw kerststal eruit ziet. Wil je dat met ons delen? Ga dan aan de slag door de tekening te printen (ctrl+p), in te vullen, te kleuren, te beplakken of wat jij ervan wilt maken. Je kunt er een prijs mee winnen!

Let Op: Zit je op basisschool De Negensprong in Poppel of De Verrekijker in Weelde? Dan ontvang je de tekening via de school.

Waar inleveren

  • Basisschool De Negensprong, 2382 Poppel (voor kinderen van deze school)
  • Koning Albertstraat 201A, 2381 Weelde (zwarte brievenbus bij familie Van der Flaes-Van Baelen) (o.a. voor kinderen van De Verrekijker)
  • Kerststal Aarle 70-72, 2382 Poppel (brievenbus bij kerststal)

Wanneer inleveren

Uiterlijk op zondag 16 december.

Prijsuitreiking

Op zondag 23 december bij de kerststal na afloop van de lichtjestocht. Iedereen mag meelopen met deze tocht, dus jij ook! De lichtjestocht start bij de kerststal om 16.30 uur en duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur.

Informatie over de lichtjestocht en overige activiteiten van Kerststal Aarle: zie website www.aarle.be en de plaatselijke bladen.

Ophalen kleurplaat

Klik  HIER 

Heb je hulp nodig bij het printen of afdrukken? Vraag even hulp aan je leerkracht, jouw ouders of iemand die goed is met computers!

 

We vinden het leuk dat je meedoet!

Reageren




Reactie plaatsen

© Copyright 2017 -  Buurtvereniging Aarle