Nog meer bijzondere activiteiten bij kerststal Aarle

18 december, 2017

We hebben een geslaagd eerste weekeinde achter de rug, met geweldige knutselactiviteiten en een hartverwarmende lichtjestocht. Maar we hebben nog meer activiteiten in petto die ons allemaal in deze kerstperiode een warm hart bezorgen.

 

Zaterdag 23 december 20.00 uur koor Quinza

Vorig jaar trad het Poppelse koor Quinza voor het eerst op bij onze kerststal. Het was koud, maar het werd een warm, sfeervol optreden. We zijn blij dat we Quinza weer kunnen verwelkomen.

 

Wilt u helemaal in kerstsfeer komen, kom dan op zaterdag 23 december naar de kerststal in Poppel. Zij gaan ons laten meegenieten van een aantal moderne en traditionele kerstliederen. Er zal zeker gelegenheid zijn om even mee te zingen.

Het optreden begint om 20.00 uur.

 

Woensdag 27 december 14.30 uur Schaapskudde ophalen

Lukte het u vorig jaar niet om erbij te zijn? Dan hebt u wat gemist. Maar: u kunt het alsnog meemaken. Schaapsherder Stijn Hilgers komt zijn kudde van wel 170 schapen op woensdag 27 december brengen. Hij vertrekt om 15 uur vanuit ’t Ooievaarsnest (Goirle, Goorstraat 6) richting de kerststal. Alle hulp van groot en klein is daarbij welkom!

Om 14.30 uur vertrekken we bij de kerststal en lopen we de schaapsherder tegemoet. Verwachte terugkomst bij de kerststal rond 15.30 uur.  

 

Als alle schapen in hun nieuwe tijdelijke wei staan, zorgen wij voor gratis chocomel voor de kinderen.

 

We hopen natuurlijk dat er een lekker zonnetje schijnt die dag. Mocht het erg slecht weer zijn en twijfel je of het doorgaat: kijk dan ’s ochtends hier op deze website. Als het niet doorgaat, zetten wij daar een berichtje op.  

 

Zaterdag 30 december 13.00 uur Wandelen naar kerststallen Alphen en terug

Er is een mooie wandeltocht uitgepijld. Die voert u van de kerststal naar het museum in Alphen - waar heel veel kerststallen staan tentoongesteld - en terug. Deze tocht kunt u de hele kerstperiode lopen. Gaat u liever gezamenlijk met anderen op pad, kom dan op zaterdag 30 december om 13.00 uur naar de kerststal. Dan lopen we samen op! Onderweg komen we wellicht de groep tegen die vanuit Alphen dezelfde tocht in omgekeerde richting loopt.

U vindt de kerststal van Aarle op het adres Aarle 70-72.

Volledig overzicht openingstijden van onze kerststal treft u aan via: Openingstijden Kerststal 2017.

Reageren
Reactie plaatsen

© Copyright 2017 -  Buurtvereniging Aarle