KOM EN DOE MEE!!!

12 december, 2017

Bijzondere activiteiten bij Kerststal Aarle in Poppel

 

Zaterdag 16 december 10.00 uur kerststalletje maken

Vind je werken met hout leuk? Dan kun je een kerststalletje komen maken. Op Aarle 39 (t.o. de kerststal) staan drie vrijwilligers klaar om kleine en grote mensen ‘het vak’ bij te brengen. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is nodig vanwege beperkte ruimte. Zie email-adres hieronder.

 

Zaterdag 16 december 14.00 uur kerststukje en sfeerlichtje maken

Kerststukjes maken is van alle tijden. Er ligt weer volop materiaal klaar om een mooi stukje te maken. Natuurlijk mag je ook materiaal van jezelf meebrengen en gebruiken. Er is een vrijwilliger aanwezig die heel goed stukjes kan maken en jou graag helpt als dat nodig is.

Wil je graag meedoen aan de lichtjestocht op 17 december en heb je geen sfeerlichtje? Kom dan op 16 december om 14 uur naar de kerststal. Wij zorgen voor spulletjes, maar je mag ook je eigen glazen potje meebrengen. Je wordt geholpen als dat nodig is.

De kosten voor deze middag zijn € 3,50. Laat op onderstaand email-adres even weten of je komt!

 

Zondag 17 december van 16.30 - 17.00 uur start lichtjestocht

Met een lichtje in de hand in een lange sliert door de buurt lopen, dat is het idee. Als je je in kerstsfeer wilt verkleden, graag! Zorg wel dat je goed zichtbaar bent en een goed lichtje (geen kaarsen!!) bij je hebt. Deze activiteit is niet alleen voor kinderen bedoeld, maar voor iedereen die het fijn vindt om mee te doen aan een sfeervolle tocht. Na de lichtjestocht is er gratis chocomel voor de kinderen.

 

We zien je graag bij een van onze activiteiten bij de kerststal (Aarle 70-72, Poppel)

Namens het geburencomité Aarle-Aarledijk

Marij van de Wouw (email: marij.van.de.wouw@telenet.be)

Reageren
Reactie plaatsen

© Copyright 2017 -  Buurtvereniging Aarle